Business-pic.png

Måltidskasser til dig

og dine Kolleger

Bestil måltidskasser i dag!

Få 20% rabat på din første bestilling!

Benyt rabatkoden

Oha20

Oha er det nemme alternativ til andre populære veganske måltidskasser. Når du ikke orker selv at tilberede dagens måltider, behøver du ikke at ha' dårlig samvittighed - med Oha's måltidskasse, har du valgt både lækker, sund og bæredygtig morgenmad, frokost eller aftensmad, og det hele er tilberedt på forhånd, så du kan nøjes med bare at varme det eller tage det ud af æsken...nemt ikk'? 

Om Oha Måltidboks

Vores navn "Oha", er en initialforkortelse, hvor "O" står for "Økologi" vores valg af økologiske ingredienser, "H" står for "Hjemmelavet", da vores mad er lavet helt fra bunden og til sidst "A" står for "Alternative", da vores mad er det sunde alternativ til nemme, sunde og lækrer måltider til morgenmad, frokost elleraftensmad.

 

Oha følelsen eller The Oha Way - er en vision om at ville gøre planten til et bedre sted, med sund og miljøvenlig kost, sammen med den mennesker som bor i vores lokalsamfund. 

Derfor bestræber vi os på at fremstille bæredygtig, vegansk soulfood, så vi gør det let for alle at ændre verden, en bid ad gangen.

Hvad vi kan tilbyde!

Spis frokost sammen, hver for sig! 

Spis frokost sammen med dine kollegaer trods Corona!

Spis frokost sammen med dine kollegaer trods Corona!

Savner du også inspiration til hverdagens kedelige morgenmad eller frokosten der altid bliver den samme kedelige sandwich eller rugbrødsmad?

Så er Oha måltidskasse det perfekte valg til dig der gerne vil have mere energi til hverdagen, med en sund og nærende kost der giver dig god energi til din arbejdsdag. 

Vi kan tilbyde en lækker Brunch,

en varm ret til Frokost,

og 3 retters menu til aftensmad -

Simple ingredients, Big in Flavours!

Køb måltidskasse til dine
medarbejder i dag!

Oha's veganske måltidskasse kan bestilles uanset om i er 10 personer på kontoret eller 300 mennesker, vi kan levere mad til jer allesammen. Maden bliver tilberedt på Frederiksberg i København, og herfra har du også mulighed for selv at hente din måltidskasse. Vi leverer i hele København mellem kl. 11-18 Mandag - Lørdag, 11-15 om Søndagen.

*We have recently changed our food concept. Read more here >

 
Tilføj Testimonials fra andre Firmaer

Oha måltidskasse forsynede os med en fantastisk plantebaseret menu til vores arbejdsmøde. Alt var omhyggeligt og individuelt pakket og smagte rigtig lækkert.

- Paolo Rota

Head of Events | Program @ MIX COPENHAGEN

"

Kan varmt anbefales! Velsmagende, farverig, sund mad, der efterlod alle vores gæster meget mætte og glad - også de hardcore kødspisere! Fremragende service og billige priser.

 

Og en anden ting - skåle og tallerkener, som maden ankom i, var så smukke, at vi var i stand til at servere vores mad med det samme.

- Malou Franciska Reipurth Søndergaard

MSc Food Innovation and Health Palalega

"